Om nettans syateljé

Jag heter Anette Ekström och driver Nettans Syateljé. Jag har ett stort intresse för sömnad och allt som har med det att göra. I drygt fyra år har jag arbetat med sömnad och sedan två år tillbaka har jag grundat och bedrivit Nettans syateljé. Mycket av det jag syr är kläder och mössor till barn som gör att just ditt barn sticker ut med något som endast hen bär men även övriga detaljer som är bra att ha i vardagen som exempelvis necessärer och kuddar bland annat. 

Vill du ha något speciellt designat och uppsytt eller har du vissa idéer som du vill få hjälp med att utveckla, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag har ett stort urval av olika tyger.

 

 

Kontakta mig

Vill du ha mer information eller undrar över något?

 019-10 07 74

Kontakta mig

Nettans syateljé

Östra Vintergatan 94
703 43 Örebro

 

 Öppettider

Måndag - Fredag 10:00 - 17:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Nettans syateljé aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Nettans syateljé.

Nettans Syateljé